Førstehjælp til hund og kat

Lær at redde dyreliv med Nykøbing F. Dyrehospitals førstehjælpskursus til hund og kat tirsdag d. 20. november kl. 18 til 20.

Ulykker og alvorlige sygdomme opstår også udenfor vores normale åbningstider. Derfor er det vigtigt, at du kan tage ansvar for dit kæledyr og handle hurtigt og effektivt, hvis uheldet er ude, og din hund eller kat eksempelvis bliver påkørt, får et bistik, eller du klipper for meget af en negl.

Førstehjælp kan redde dyreliv

Hos Nykøbing F. Dyrehospital tilbyder vi førstehjælpskursus til hunde- og katteejere, så du ved, hvordan du tager hånd om dit kæledyr, hvis det kommer ud for en ulykke.

Dyrlæge Jesper Bloch Rasmussen introducerer dig til alt, du som kæledyrsejer skal vide for at kunne redde dyreliv og lærer dig, hvordan du undgår at gå i panik gennem realistiske, akutte situationer.

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs, ligesom det vil være muligt at prøve undervisningen af i praksis.

Med Nykøbing. F. Dyrehospitals førstehjælpskursus får du:

• Introduktion til førstehjælp til hund og kat.
  • Gennemgang af akutte situationer, så du ved, hvad du skal gøre, hvis uheldet er ude.
  • Undervisning i at lægge forbinding og mulighed for selv at prøve undervisningen af.

Forplejning

Nykøbing F. Dyrehospital serverer kaffe, te og kage i pausen.

Det er gratis at deltage.

Tilmelding skal ske til Nykøbing. F. Dyrehospital på telefon: 5485 3236.