Kæledyrenes julesokker på klinikken

Vi gentager succesen fra sidste år med kæledyrenes julesokker på klinikken – men vi har brug for din hjælp til at få pyntet flot op!

Kom forbi Nykøbing F. Dyrehospital og hæng dit kæledyrs julesok op i vores venteværelse påsat dit kæledyrs navn, art, race og alder og eventuelt et billede af dit kæledyr og vær med til at sprede god julestemning på klinikken.

Godter til dit kæledyr

Hele december hygger vi ekstra om dit kæledyr. Derfor fylder vi en gang om ugen i hele december kæledyrenes sokker med lækre godbidder, foderprøver, gratis gaver og meget mere.

Kom forbi og tøm dit kæledyrs julesok flere gange

Du er velkommen til at komme forbi klinikken flere gange i december og tømme julesokken. Du kan også komme i forbindelse med, at vi fylder dit kæledyrs julesok eller vente med at tømme dit kæledyrs julesok til slutningen af december.

Vi glæder os til at se dit kæledyrs julesok, og vi har altid tid til en snak om dit kæledyr, fodervalg og udstyr – og selvfølgelig godbidder klar, når I besøger os.

God jul!

julesok Nykøbing F. Dyrehospital