Husk reflekserne i mørket

Reflekser redder liv!

Efteråret er over os. Det er mørkt, når vi lufter hund om morgenen, og det er mørkt, når vi lufter hund om aftenen. Derfor skal vi være ekstra opmærksomme på os selv og vores hunde i trafikken.

Reflekser og lys på din hund øger dens synlighed i de mørke timer og forbedrer dermed sikkerheden for dit kæledyr.

Maksimal synlighed

Nykøbing F. Dyrehospital anbefaler, at du sætter både reflekser og lys på din hund, da det øger synligheden markant i trafikken fra flere vinkler, når det er mørkt. Reflekser og lys er afgørende for at skabe hurtigt blikfang i mørket og forhindrer eventuelle ulykker.

Hos Nykøbing F. Dyrehospital sørger vi for, at du kan passe godt på dit kæledyr i trafikken. Derfor tilbyder vi blandt andet lygter, som giver din hund maksimal synlighed og sikkerhed i mørket, når I går tur.

Du bør ikke gå på kompromis med dit kæledyrs sikkerhed. Besøg klinikken og se vores store udvalg til dit kæledyr af både reflekser, lygter, hundesnore og halsbånd.

refleks1 Nykøbing F. Dyrehospital