Hundetræning

Nykøbing F. Dyrehospital inviterer dig og din hund til hundetræning, når vi igen starter nye hundetræningshold.

Få hjælp fra hundetræner Henriette Dresen til at lære din hund at komme når du kalder, sitte og gå i snor til hundetræning på Nykøbing F. Dyrehospital. Træningen bygger på positive metoder, da det skaber det bedste bånd mellem dig og din hund.

Hos Nykøbing F. Dyrehospital er der mulighed for at finde et hundetræningshold til dig og din hund, uanset hvilken alder og niveau din hund har.

Afhængig af fordelingen blandt de tilmeldte opdeles hundetræningsholdet efter forskellige behov, dog maks. 10 deltagere pr. hold.Download invitationen hundetræning her

8 ugers forløb

Forløb:             8 uger.

Start:                29. maj 2019.

Tid:                   Kl. 17-18.

Sted:                 Nykøbing F. Dyrehospital, Københavnsvej 21, 4800 Nykøbing F.

Træner:            Henriette Dresen.

Pris:                  600 kr. for 8 træningsgange. Betales til træner via Mobile Pay (29918697) inden træningsstart.

Tilmelding:     Nykøbing F. Dyrehospital på telefon 54 85 32 36. Oplys gerne race og alder på din hund ved tilmelding.