Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mere

Nykøbing F. Dyrehospital er ISO-certificeret

Dreng sidder med hund på et ISO-certificeret dyrehospital
ISO 9001 = certificeret i kvalitetsledelse

Nykøbing F. Dyrehospital er stolte over at være ISO-certificeret i kvalitetsledelse efter den anerkendte ISO 9001-standard.

Formålet med certificeringen er at sikre, at vi har mest mulig tid til det, vi synes er allervigtigst – nemlig omsorgsfuld behandling af dit kæledyr og tryghed for dig som kæledyrsejer.

Certificeringen er frivillig, men gives kun til dyrehospitaler og klinikker, der lever op til ISO-standardens høje krav til kvalitet i de daglige arbejdsgange på hospitalet og i kommunikationen med dig som dyreejer. Medlemmer af certificeringsordningen bliver desuden løbende kontrolleret af eksterne eksperter.

De seks fokusområder

Som certificeret ISO Dyrlæge kan Nykøbing F. Dyrehospital garantere, at vores behandlinger og arbejdsgange lever op til ISO-standardens krav:

Kommunikation

Alle konsultationer begynder med en samtale om, hvad du ønsker og forventer af os i forhold til muligheder og økonomi. Det sikrer, at vi kommer godt fra start og har afstemt forventningerne.

Journalføring

Alle vores patienter har deres egen journal, hvor alle detaljer om dit kæledyr skrives ned. På den måde kender alle vores medarbejderne alle detaljerne om dit kæledyr.

Kontakt og opfølgning

Vi er løbende i kontakt med dig under behandling og indlæggelse af dit kæledyr. Også, når I er kommet godt hjem igen.

Kundetilfredshed

Din feedback er med til at udvikle os og gøre os bedre. Vi foretager regelmæssigt tilfredshedsundersøgelser og gennemgår ris og ros, vi modtager på vores sociale medier og andre platforme.

Tjek på udstyr og hygiejne

Alle vores instrumenter, og det øvrige udstyr vi bruger, serviceres, steriliseres, rengøres, genpakkes og forsegles korrekt efter anerkendte metoder.

Efteruddannelse

Vores medarbejdere kan dokumentere, at de har kompetencerne til at udføre deres arbejde. Vi har alle en kompetenceplan og efteruddanner os løbende, så vi altid kan give dit kæledyr den nyeste og bedste behandling.

ISO 9001-standarden har eksisteret i 25 år og benyttes som dokumentation for høj kvalitet på tværs af brancher. ISO Dyrlægen hører under Den Danske Dyrlægeforening.

Læs og se her mere om ISO Dyrlægen: