Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereNår katten skal til dyrlæge

Fifs og tricks til det gode dyrlægebesøg

Få gode råd til at gøre besøget hos dyrlægen til en god oplevelse for din kat. Når det er tid til at besøge dyrlægen, kan det mærkes på din kat, hvis den har haft en stressende oplevelse.

Hos Nykøbing F. Dyrehospital sætter vi fokus på at hjælpe de mange katte, der oplever bilturen og dyrlægebesøget som en stressende affære, da det i sidste ende kan give problemer for kattens sundhed, hvis den ikke kommer regelmæssigt til dyrlægen.

Nykøbing F. Dyrehospital har altid fokus på en rolig patientmodtagelse og afkoder derfor altid kattens adfærd, inden en eventuel behandling påbegyndes.

Få succes med transportkassen

Et besøg hos dyrlægen kan være stressende, fordi katten er et territorialt dyr, som af natur ikke vil forlade sit territorium. Den er derfor forberedt på det værst tænkelige, når du har lagt den i transportkassen, og kører den til dyrlægen.

Nykøbing F. Dyrehospital udleverer også produkter fra Feliway til at spraye transportkassen, som gør katten tryg. Kom forbi klinikken inden dit næste dyrlægebesøg og hent produkterne fra Feliway og få rådgivning om, hvordan du skal bruge produktet.

Træn katten

For at træne katten i at komme på klinikken, anbefaler vi, at du vænner din killing til at blive transporteret i en transportkasse og komme på klinikken. Du kan også med fordel træne din killing i at lade sig blive kigget på poterne og i ørerne – beløn gerne den gode adfærd med godbidder.

Ønsker du flere gode råd, er du velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din kat.

Del denne historie