Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereForebyggende pleje og sundhed til dyr

Mand krammer hund
Abonner på VetPlan!

Med VetPlan kan du abonnere på forebyggende pleje og sundhed til dit kæledyr. 

Vi tilbyder en pakke af forebyggende sundhedstjenester, som sikrer, at dit kæledyr er sundt og mindsker risikoen for alvorlige sundhedsproblemer. Med VetPlan får dit kæledyr regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek, og du får vejledning i, hvordan vi kan fore­bygge sygdomme hos dit kæledyr i fremtiden. Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed og sikrer et glad og sundt kæledyr.

Hvordan fungerer det?

Med VetPlan får dit kæledyr sin egen årlige sundhedsplan. I abonnementet, som findes til både hund, kat og kanin, indgår de vigtigste undersøgelser, som vi vurderer, at dit kæledyr har behov for. Du får vejledning om, hvordan du selv kan forebygge problemer og sygdomme, og du kan stille spørgsmål, hvis du er urolig over noget eller vil have gode råd.

Med VetPlan får du regelmæssige, planlagte sundhedseftersyn, øget viden omkring dit kæledyr, sparring med veterinærfagligt personale og kontrol over omkostningerne. Dette giver dyrlægen, dig og dit kæledyr de bedste forudsætninger for et sundt helbred og et langt liv.

Få mere for dine penge med en VetPlan

Med VetPlan får du mulighed for at sprede de udgifter, du har på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge. VetPlan giver gode rabatter på blandt andet kvalitetsdyrefoder og andre produkter til dit kæledyr og bidrager til en tæt dialog mellem dig og din dyrlæge.

Få rabat på din forsikring

VetPlan inkluderer forskellige forebyggende sundhedstjenester. VetPlan er dog ingen forsikring og dækker ikke sygdom ved ulykkestilfælde. Vi anbefaler derfor altid at tegne en sygeforsikring på dit dyr for at dække uforudsete hændelser – uanset om du vælger VetPlan eller ej.

Vi tilbyder en fordelagtig rabataftale med Dyrekassen Danmark, hvor man som VetPlan kunde får 15% rabat første år og 10% de efterfølgende år.

Udover forebyggende sundhedstjenester får du som VetPlan-kunde altid:

  • Gratis slankekonsultation hos en veterinærsygeplejerske.
  • 20% rabat på honoraret for tandrens og tandrøntgen samt gratis tandtjek hos en dyrlæge.
  • 20% rabat på foder.
  • 20% rabat på PetShop-produkter.
  • 15% rabat på sygeforsikring i Dyrekassen Danmark det første år, 10% de efterfølgende år.

Hør mere om VetPlan hos personalet på Nykøbing F. Dyrehospital.