Planlagte operationer

På Nykøbing F. Dyrehospital undersøger vi dit kæledyr inden operationen for at sikre, at det er i stand til at gennemgå den planlagte operation. For at øge sikkerheden tilbyder vi at tage en blodprøve inden bedøvelsen.

Det er vigtigt, at vi kan kontakte dig under og efter operationen, og derfor spørger vi om dit telefonnummer inden indlæggelsen og opfordrer til, at du lytter efter din telefon.

Operationer om formiddagen

Skal dit kæledyr eksempelvis steriliseres, kastreres eller have fjernet en knude, tilbyder vi planlagte operationer på hospitalet i formiddagstimerne. Operationen udføres ambulant, og det foregår på den måde, at patienten kommer til indlæggelse om morgenen mellem kl. 8.00 og 8.30 og kommer hjem om eftermiddagen mellem kl. 14.30 og 16.30, med mindre andet er aftalt.

Luftet og fastende

Ved planlagte operationer er det vigtigt, at dit kæledyr ankommer på tom mave. Vi anbefaler derfor, at du fjerner foderet omkring midnat. Dit kæledyr må gerne have adgang til vand.

Vi anbefaler, at du lufter din hund grundigt inden indlæggelsen.

Under indlæggelsen

Dit kæledyr får sit eget bur i kennelområdet, hvor det opholder sig før og efter operationen og får lov at komme sig efter narkosen under opsyn af vores veterinærsygeplejersker.

Under operationen

Inden operationen giver vi dit kæledyr smertestillende og beroligende medicin.

Under indgrebet overvåges dit dyr af en dyrlæge og en veterinærsygeplejerske, som sikrer den nødvendige behandling af væske, varme og ilt. Vi holder dit dyr varmt med en varmepude. Undervejs måler vores elektroniske overvågningsudstyr puls, blodtryk og blodets iltning m.m.

Efter operationen

Efter operationen overvåger en veterinærsygeplejerske dit kæledyr og sikrer, at det er smertedækket og giver det mad og vand efter operationen.

Vi fortæller dig om indgrebet og forklarer om evt. medicin til dagene efter operationen.

Har du spørgsmål efter operationen, eller er du bekymret for dit kæledyrs tilstand, er du altid velkommen til at kontakte os. 


Vi tilbyder også