Tandbehandling

Lider dit kæledyr af dårlig ånde, kan det skyldes tandproblemer. Nykøbing F. Dyrehospital råder over moderne udstyr til både til ultralyds-tandrensning og mere komplicerede tandoperationer og kan hjælpe med mange forskellige tandbehandlinger.

Forebyggelse og tandpleje

I takt med at vores kæledyr lever længere, er tandplejen afgørende for at sikre et langt og sundt liv.

Der findes mange former for forebyggende behandling, som tager hånd om problemerne, inden de udvikler sig. Vi anbefaler daglig tandbørstning af dit kæledyr, årligt tandeftersyn og tandrens efter behov.

Tandrens

Mangel på forebyggende tandbehandling og tandrensning kan føre til tand- og mundhulelidelser, der forårsager smerte, tab af tænder og komplikationer i resten af kroppen og dermed alvorlige følgesygdomme.

Når dit kæledyr får en tandrens vurderes omfanget af evt. behandlingskrævende problemer, både klinisk og vha. tandrøntgen.

Efter tandrensningen får du en behandlingsplan med priser med hjem, så du i ro og fred kan kigge det igennem og herefter bestille en tid til den anbefalede behandling. Dette forkorter desuden narkosetiden for dit kæledyr.

Tandbehandlinger er ikke kun for hunde og katte, men også dyr som kaniner og marsvin kan have behov for behandling.

Fuld narkose

Tandrens og tandbehandlinger foregår i fuld narkose, mens dyret ligger trygt i et varmt tæppe og bliver overvåget af en veterinærsygeplejerske.


 

Vi tilbyder også