Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereEt godt behandlingsforløb


Udredning og behandling af kroniske sygdomme

Vi tilbyder en grundig udredning af medicinske patienter med kroniske sygdomme og har mange års erfaring med diagnosticering og behandling af medicinske sygdomme. En hurtig og korrekt diagnose er vigtig for dit kæledyr, så vi kan tage hånd om sygdommen, inden den udvikler sig, og dermed give dit kæledyr den optimale behandling.

 Udredning

For at kunne stille en korrekt diagnose tilbyder vi et grundigt udredningsforløb, som kan indeholde blodprøver, urinundersøgelser, laboratorietests, røntgenundersøgelser og ultralydsscanninger.

 Laboratorie

Vi har eget laboratorie, så vi kan tage blod-, afførings- og urinprøver på klinikken og få svar på det meste med det samme, så dit dyr hurtigt kan komme i behandling.

 Vi behandler blandt andet:

  • Sukkersyge.
  • Stofskifterelaterede sygdomme.
  • Lever og hjerte.
  • Kroniske hud- og øreproblemer, herunder allergi.

Når vi har stillet en diagnose, starter vi et behandlingsforløb for dit kæledyr. Behandlingen kan være af kortere eller længere varighed alt efter sygdommens art. For nogle sygdomme vil der være tale om et livslangt behandlingsforløb. Ved kroniske sygdomme tilbyder vi løbende konsultationer, blodprøver, laboratorieundersøgelser samt vejledning og justering af medicinen efter behov.