Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereVaccination af hund, kat og kaniner


Vejledning og forebyggelse

Vi anbefaler en årlig sundhedsundersøgelse for at sikre dit kæledyr et langt og sundt liv. I forbindelse med sundhedstjekket får du vejledning om vaccination og forebyggelse af sygdomme.

Vi guider dig igennem forskellige vaccinationsmuligheder og skræddersyer et individuelt vaccinationsprogram til din hund, kat eller kanin på alle tidspunkter af dyrets liv.

Vores mål med vaccinationsprogrammet er at sikre, at dit kæledyr ikke bliver smittet af sygdomme, samtidig med at vi sørger for, at det ikke bliver ’over-vaccineret’.

 Vaccination af hund og kat

Vi vaccinerer årligt med relevante vacciner, da vaccination mod nogle sygdomme holder 3 år, mens andre blot holder 1 år. Derfor skræddersyer vi et vaccinationsprogram, som er tilpasset dit kæledyr.Vaccination af kanin

Vi vaccinerer kaniner mod kaningulsot og kaninpest (Myxomatose).

Vi tilbyder en kombinationsvaccine, der beskytter imod kaninpest og kaningulsot type 1 og type 2 og vaccination imod kaningulsot type 2.

Kaniner kan vaccineres fra de er 5 uger gamle og er beskyttede efter 3 uger.

Udekaniner og kaniner, der er i kontakt med andre kaniner til eksempelvis dyrskuer og udstillinger, har en øget risiko for smitte, og derfor anbefaler vi altid, at du vaccinerer din kanin.