Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereFakta om antibiotika

Vores anbefalinger omkring antibiotika

Antibiotika er receptpligtigt, og det er det af en god grund. Problemet omkring antibiotikaresistens stiger, og vi ønsker at gøre vores til, at vi fortsat kan behandle dit kæledyr i fremtiden.

​Derfor kræver receptpligtige produkter, at dit dyr er undersøgt, og at udleveringen sker efter en dyrlægefaglig vurdering.

Antibiotika har forskellige virkningsområder, og det er derfor nødvendigt at vælge det rigtige antibiotika. Varigheden af behandlingen er vigtig for effekten og for ikke at bidrage til udvikling af antibiotikaresistens, og kræver derfor en faglig vurdering.

Antibiotikapolitik:

​Vi udleverer ikke antibiotika uden, vi har undersøgt dit kæledyr først. Vi anbefaler dyrkning og resistensbestemmelse, så vi kan sikre, at vi behandler optimalt. Det sikrer, at vi vælger den rigtige antibiotika og dermed den rigtige behandling til dit kæledyr. Vi holder os opdateret omkring forskning og aktuel udvikling på området, så du kan være tryg ved, at dit kæledyr får den mest optimale behandling.

Den Danske Dyrlægeforening har udarbejdet en informationsfolder med mere viden om brug af antibiotika samt to foldere om antibiotikaresistens. Du kan læse folderne nedenfor:

7 gode råd om antibiotika.

Hvad er ESBL?

Hvad er MRSP?

Del denne historie